gototopgototop

TREBALLS DELS ALUMNES

belles-arts_treball

CASAL D'ESTIU

El curs serà del 26 de juny al 21 de juliol del 2017. De dilluns a divendres. L'horari serà el seguent:


PLÀSTICA: -Matins de 9h a 13h
                 -Tardes de les 16 hores a les 19


IMATGE PER ORDINADOR: Tardes- de 17h a 19h.


Els cursos són de només 9 alumnes per hora en el de plàstica i de 6 en el de ordinador.


El preu és, per una hora al dia, 20 hores en total, de 105 euros, per dues hores, 40 hores en total, 190 euros, per 3 hores, 60 hores en total, 275 euros, i per 4 hores, 80 hores de curset, 360 euros.S’ha d’afegir un 15% en tots els cursets d’informàtica si no porteu el vostre ordinador.Els alumnes i ex alumnes que s’apuntin abans del dia 4 de juny tenen un 5% de dte. També hi ha la posibilitat de intensificar el curs en dues setmanes, o en certs dies a la setmana.


Temes que podeu estudiar:


Curs de creació d’imatges per ordinador


A partir de 5 anys, cursos personalitzats per a tots els nivells.
Iniciació: Curs d’iniciació a l’informàtica, coneixements bàsics per moure’s amb comoditat en els programes més utilitzats.Imatge i vídeo digital: utilitzarem programes per dibuixar i pintar, per retocar i fer muntatges en fotos, edició de vídeo i so...
Manga: Curs mixt de dibuix i imatge per ordenador. Mínim 40 hores en total. Crea les teves historietes i posar-les en suport digital.
Curs de plastilina animada: Curs mixt. Fer figures de plastilina i animar-les amb l’ordinador.Curs Intensiu de Photoshop

 

 

Curs d’arts plàstiques:


Cursos infantils: Dels 4 als 12 anys. Farem tot tipus de manualitats i fixarem les bases perquè aprenguin a dibuixar i pintar de forma divertida i variada.

Cursos juvenils:Dels 12 als 18 anys .Aquest és un curset ideal per aquells nois i noies que vulguin aprendre una mica de tot. Es fan exercicis adaptats a la seva edat . Introduïm a l’alumne en les tècniques bàsiques de dibuix pintura gravat i escultura. Si durant el curset es vol canviar de tema per treballar més un dels aspectes, es pot fer en qualsevol moment.

DIBUIX

PINTURA

CERÀMICA

MANUALITATS